Crucea Roșie Filiala Covasna

 Secretariat      Servicul de Ambulanță          Îngrijire la domiciliu      Cursuri     Contabilitate/ H. R.      Voluntariat
 Tel: 0734 44 99 15  Tel: 0772 04 59 88  Tel:  0771 77 50 03  Tel: 0771 78 29 60  Tel: 0728 84 54 61  Tel: 0771 78 29 69
 office@crucearosie-cv.org   ambulanta@crucearosie-cv.org   ingrijire@crucearosie-cv.org  cursuri@crucearosie-cv.org   contabil@crucearosie-cv.org  voluntariat@crucearosie-cv.org 

Donează și tu pentru cei care nu au

Programul de iarnă a Crucii Roșii Covasna

VREAU SĂ DONEZ

Descărcare Contract de sponsorizare AICI!

Scopul programului:

Scopul ”programului de iarnă” este de a sprijini min. 500 de familii aflate în situații dificile, în principal cu alimente de bază, iar în unele cazuri de sărăcie extremă și cu lemne de foc, haine calde și pături în perioada de iarnă. ”Programul de iarnă” este un proiect important al Crucii Roșii, cu o tradiție de 29 de ani în care noi am sprijinit numeroase familii, pensionari, persoane cu boli cronice și/ sau cu dizabilități din tot județul.

https://www.facebook.com/CruceaRosieCovasna/videos/682215819378733

 

Problema de rezolvat:

Conform datelor noastre, în județul Covasna există cel puțin 500 de familii în situații dificile, în care există un deficit de alimente, uneori haine calde, pături și/ sau lemne de foc, necesar supraviețuirii pe timp de iarnă. Până în prezent am colectat jumătate din cantitatea necesară de alimente, respectiv niște îmbrăcăminte calde, dar nu avem resurse pentru a acoperii nevoi specifice, cum ar fi lemn de foc, pături, materiale de reparații pentru construcții.

 

Soluția propusă de noi:

Abordăm problema prezentată din două direcții căutând susținători / colaboratori / parteneri pentru acest lucru. Pe de o parte, obiectivul este; satisfacerea nevoilor de bază pentru supraviețuire; pe de altă parte, inițierea unui program de mentorat pe termen lung, care constă în acordarea unui sprijin pentru dezvoltarea unui stil de viață independent, respectiv gestionarea eficientă a resurselor, problemelor și blocajelor întâmpinate în vederea reducerii sau chiar a eliminării situației de sărăcie.

Realizarea programului de mentorat se va realiza prin implicarea voluntarilor Crucii Roșii, care, prin prezența și experiența lor vor ajuta familiile să devină cât mai independente de ajutoarele sociale.

 

Buget:

Denumire

Descriere scurtă

Bucăți

Valoare

1. Pachete de alimente

Conținut pachet: paste, griș, făină, mălai, orez, pateu ficat, pasta tomate, ulei, lapte UHT, biscuiți, supă.

250 familii

 

7500 RON

 

2. Haine calde, respectiv pătură

Pe lângă pachetul de alimente descris mai sus, îmbrăcăminte și pături recomandat în anchetă socială.

50 familii

 

2000 RON

 

3. Pachet complet conform recomandări din anchetă socială

În baza recomandărilor din ancheta socială efectuată la fața locului, ajutoare și materiale de construcții conform nevoilor familiei.

10 familii

 

5000 RON

 

 Crucea Roșie Filiala Covasna își asumă să asigure încă 250 de pachete de alimente și îmbrăcăminte din rezervele proprii.

 

Posibilități de sponsorizare:

  • DONAȚIE ÎN BANI:

  • în acest caz, Crucea Roșie se angajează să procure, să pregătească, să distribuie pachetele achiziționate din sumele colectate, respectiv să raporteze sponsorilor despre proces și rezultate. Dacă alegeți să ajutați prin sprijin financiar, vom furniza un contract de sponsorizare. Detaliile noastre bancare: BCR RO14 RNCB 0124 0380 2054 0001, CUI 4860296, SOIETATEA DE CRUCE ROSIE ROMANA FILIALA JUD. COVASNA (S.C.R.R. FIL. CV). – PROGRAMUL DE IARNA

  • DONAȚIE ÎN NATURĂ:

  • în acest caz, Crucea Roșie se angajează să pregătească, să distribuie pachetele din produsele colectate, respectiv să raporteze sponsorilor despre proces și rezultate. Dacă alegeți această opțiune de sponsorizare, acum puteți contribui cel mai mult cu ustensile de bucătărie și lemne de foc.

Sponsori / Parteneri

 oxylogo   bertis logo 640    path3013
                                                    salento         arix 03      77 logo

© Crucea Roșie Județul Covasna | Webdesign Digital Studio