Termeni și condiții pentru donațiile online, vizitarea, folosirea sau realizarea de donații pe pagina Crucii Roșii Române Filiala județului Covasna https://www.crucearosie-cv.org  se poate realiza prin acceptarea condițiilor de utilizare a site-ului.

Se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și condițiilor pentru donațiile online.

https://www.crucearosie-cv.org este site-ul oficial al Crucii Roșii Române Filiala județului Covasna, cu sediul în Sfântu Gheorghe, CUI 4860296, cu cont de donații deschis la BCR Bank – Sfântu Gheorghe, RO14 RNCB 0124 0380 2054 0001.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile, și site-ul https://www.crucearosie-cv.org fără o notificare prealabilă.

Obligațiile Dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea face donații pe https://www.crucearosie-cv.org  nu este obligatoriu să vă înregistrați pe website-ul nostru.

În cazul în care vă înregistrați pe website-ul nostru în utilizarea serviciului declarați că veți furniza informații reale, complete, actuale și corecte despre dumneavoastră.

În cazul în care vă înregistrați pe website-ul nostru ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, în cazul în care considerăm că această obligație a fost încălcată.

Drepturi de autor

Conținutul integral al site-ului https://www.crucearosie-cv.org este proprietatea Crucii Roșii Române Filiala județului Covasna, fiind protejat de Legea drepturilor de autor și de legile care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

În cazul în care vă înregistrați pe website-ul nostru cu date personale vom asigura protecția acestor date conform prevederilor legale. În cazul în care indicați o adresă de email acesta va fi utilizat pentru a vă informa despre modul de utilizare a donației în forma unei scrisori de informare de la care aveți posibilitatea de a vă dezabona. Păstrăm datele personale furnizate de dumneavoastră pentru o perioadă de 5 ani în scopul țineri evidenței financiar contabile a donației. În cazul în care doriți ștergerea datelor personale din evidențele noastre acest lucru puteți solicita în scris la adrese de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Donația online

Crucea Roșie Române Filiala județului Covasna, denumită în continuare Organizația, acceptă donații online. Donațiile online se fac prin procesatorul de plăți online Europayment Services https://euplatesc.ro/ :

  • Utilizatorul poate selecta valoarea în RON sau EUR pe care dorește să o doneze;
  • Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nici o taxă suplimentară;
  • Pașii de urmat pentru a face o donație online:
  • Apăsați pe linkul “Donează”; Introduceți sau alegeți suma dorită și datele Dvs. Personale și apăsați „Continuă”;
  • Din acest moment sunteți redirecționați către pagina securizată Europayment pentru finalizarea donației.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următoarea pagină vă multumește pentru donația efectuată și vă oferă informațiile relevante pentru această operație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e- mail.

Politica de securitate

Pentru plata online informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a tranzacției plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptata SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către Organizație, nici de către Europayment Services. În cazul în care ne furnizați adresa de e-mail aceasta este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via email. În cazul în care nu ați furnizat adresa de email și doriți să fiți informat asupra stării donației dumneavoastră puteți solicita informații la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Europayment Services garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politica de confidențialitate  Europayment Services https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php pentru mai multe informații despre acest subiect.

Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit prin Europayment Services, transfer bancar și PayPal.

Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele card-ului. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru donație pe site- ul nostru și vă oferă informațiile relevante despre donație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

PayU acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, donația dumneavoastră va fi procesată imediat.

Pentru donații pentru care ați selectat metoda de plată prin transfer bancar, confirmarea se va face doar după confirmarea creditării contului Organizației cu suma transferată, introducându-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Politica de returnare

Donațiile se pot returna donatorilor, în cazul în care aceștia solicită în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Organizație în care vor solicita, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa la această cerere, dovada donării acestei sume de bani prin intermediul Site-ului.

 

Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată, prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , sau prin poștă pe adresa: str. Kos Karoly nr. 7, Sfțntu Gheorghe, Jud Covasna 520055.

Confidențialitate

Datele solicitate de către Organizație sau Europayment Services vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Organizație.

Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Organizație sau Europayment Services numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației și pentru comunicări ulterioare.

Datele completate de către utilizatori pe Site vor fi stocate în serverele Organizației, iar cele legate de donația online prin Europayment Services sunt colectate numai de către procesatorii de plăți.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legătură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 15 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acești Termeni şi Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Dispoziții finale

  • Modalități de primire a donațiilor:
  • donații online, direct de pe Site, prin intermediul serviciului specializat Europayment Services;
  • donații direct în conturile Organizației Crucea Roșie Române Filiala județului Covasna,

CUI:4860296, deschise la BCR Bank. Donații în:

RON – contul RO14 RNCB 0124 0380 2054 0001,

  • Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare;
  • Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără

Sponsori / Parteneri

 oxylogo   bertis logo 640    path3013
                                                    salento         arix 03      77 logo

© Crucea Roșie Județul Covasna | Webdesign Digital Studio