Crucea Roșie Filiala Covasna

 Secretariat      Servicul de Ambulanță          Îngrijire la domiciliu      Cursuri     Contabilitate/ H. R.      Voluntariat
 Tel: 0734 44 99 15  Tel: 0772 04 59 88  Tel:  0771 77 50 03  Tel: 0771 78 29 60  Tel: 0728 84 54 61  Tel: 0771 78 29 69
 office@crucearosie-cv.org   ambulanta@crucearosie-cv.org   ingrijire@crucearosie-cv.org  cursuri@crucearosie-cv.org   contabil@crucearosie-cv.org  voluntariat@crucearosie-cv.org 

u90lgZ0

Acțiunea adresată celor nevoiași va continua și în alte localități covăsnene 

Voluntarii de la Crucea Roșie Română Filiala Covasna sunt și iarna aceasta aproape de familiile mai puțin norocoase. La sfârșitul săptămânii trecute, câțiva beneficiari din împrejurimile orașului Covasna, dar și din Sfântu Gheorghe, s-au putut bucura de pachete cu alimente, donații venite din străinătate. Voluntarii au pe listă și alte câteva localități, unde vor împărți alimente și zâmbete.

uqDsBCEInterviu cu Adriana Roxana Andrei și Georgian Costea, voluntarii de la Crucea Roșie Subfiliala Covasna 

Există printre noi tineri darnici și dedicați care prin exemplul lor ne demonstrează că poți fi fericit doar atunci când înveți să îți iubești aproapele și că binele ți se întoarce înzecit atunci când îl faci din suflet. Acum, în preajma Crăciunului mai ales, fiecare voluntar merită o mare apreciere pentru clipele petrecute în folosul celor de lângă. Adriana Roxana Andrei, coordonatoarea echipei de voluntari de la Crucea Roșie Subfiliala Covasna, alături de Georgian Costea, cel care i-a dirijat până nu demult, sunt cei care duc voluntariatul din orașul Covasna la un alt nivel. Parcursul lor, cele mai marcante experiențe, sfaturi pentru cei aflați la început de drum și planurile celor doi voluntari pentru anul viitor sunt cuprinse în interviul care urmează.

20181212085044Crucea Roșie Română Filiala Covasna a organizat în data de 8 decembrie 2018 la Cinema Arta Cityplex Sfântu Gheorghe Gala Voluntarilor, eveniment în cadrul căruia i-a premiat pe cei mai activi voluntari ai săi din județ.

voluntanuB8ODreInterviu cu Delia Crintea, unul dintre cei mai activi și dedicați voluntari ai anului

Județul Covasna se mândrește cu voluntari implicați care sunt apreciați și lăudați pentru eforturile lor, dar oare cum este aceasta experiență trăită chiar de ei? Ce greutăți întâmpină și ce satisfacții îi motivează să continue? Răspunsurile la aceste întrebări ni le-a oferit Delia Crintea, elevă în clasă a X-a la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, premiată recent drept unul dintre voluntarii anului ai organizației Crucea Roșie Română Filiala Covasna. Anul acesta tânăra a adunat o experiență de peste 350 de ore de voluntariat, iar devotamentul și pasiunea cu care vorbește despre ceea ce face, demonstrează că o face cu plăcere, fără a aștepta ceva în schimb. Astfel de tineri ne amintesc încă odată cât de puțin „costă” să faci un bine.

La inițiativa partenerului nostru, Autoliv Sfântu Gheorghe, în spiritul sărbătorilor, am organizat un atelier creativ in cadrul căruia angajații firmei au participat la activități creative și au realizat/confecționat obiecte hand made. Cu ajutorul obiectivelor hand made, din suma strânsă, o să fie sprijinită o familie nevoiașă cu mulți copii din județul Covasna.

Sponsori / Parteneri

 oxylogo   bertis logo 640    path3013
                                                    salento         arix 03      77 logo

© Crucea Roșie Județul Covasna | Webdesign Digital Studio