facebook kovaszan megyei voroskereszt

Din cauza pandemiei covid - 19 CRR Filiala Covasna suspendă activitatea directă cu publicul.

Ne puteți contacta:

Contabilitate / Resurse Umane
Tel: 0728 84 54 61
contabil.crucearosiecv@gmail.com

Îngrijire la domiciliu:
Tel: 0771 77 50 03,
magdi.crucearosiecv@gmail.com
 
 

 

 

 
 
 

Metode de protejare

PROTEJARE o

10 Reguli de urmat

REGULI n

 

Serviciu de aprovizionare pentru vârstnici

0783 017 987 / 0787 298 147 – https://vkkm.awc.ro/

Serviciul de aprovizionare are ca scop asistarea vârstnicilor, persoanelor cu dizabilități sau familiilor care nu pot părăsi locuința din orice motiv pentru a obține produsele alimentare și igienice de care au nevoie. În acest sens, am lansat o interfață de comandă online și un serviciu telefonic. Acesta nu este un ajutor alimentar, produsele comandate trebuie plătite.

 

Cum ajutăm? După ce v-ați făcut o listă cu produsele alimentare și articolele de igienă necesare pentru următoarele zile, aveți două opțiuni: apelați unul dintre numerele de telefon de mai sus sau trimiteți comanda online. Personalul nostru și voluntarii vor achiziționa și pregăti pachetul pe baza comenzii dvs., după care vor emite o chitanță pentru valoarea comenzii dvs. Voluntarii vor livra pachetul complet și factura la domiciliu. Livrarea la domiciliu este gratuită, datorită unor persoane benevole care încearcă să ajute chiar și în condițiile asumării de riscuri. Dacă comanda conține pe lângă celelalte produse și legume sau fructe, timpul de livrare este de 56 de ore, în caz contrar 32 ore.

Acest serviciu este destinat exclusiv celor care nu pot sau nu au voie să părăsească domiciliul. Aceste numere vor accepta comenzi depuse pentru localitatea Sfântu Gheorghe – Rugăm să comandați numai în cazul în care nu reușiți să vă rezolvați aprovizionarea cu alimente – acest serviciu nu este un web shop – nu este comerț!

Sponsori

 
 
 
page01
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Crucea Roșie Județul Covasna | Webdesign Digital Studio